Loop jij 22 september 2018 ook mee in de No Sun Run?

Op zaterdagavond 22 september 2018 tijdens de Damloop by night, organiseert het Huidfonds de No Sun Run. Tijdens dit onvergetelijke hardloopevent wordt er geld ingezameld voor het project ‘Betere UV-bescherming bij kinderen om huidkanker te voorkomen’.

Huidkanker is de meest voorkomende en snelst toenemende vorm van kanker in Nederland. Zonblootstelling op kinderleeftijd vergroot het risico om later huidkanker te krijgen aanzienlijk. Het Huidfonds is dit project gestart voor de allerkleinsten: kinderen van 0-4 jaar. Op deze manier wordt kinderen al van jongs af aan op een positieve en speelse manier geleerd hoe belangrijk goede zonbescherming is. Op kinderdagverblijven gaan zij ook aan de slag met voorlichting voor zowel kinderen, hun ouders als de medewerkers.

Help mee aan een huidkankervrije generatie

Tijdens de eerste editie van de No Sun Run 2017 – Damloop by night – heeft het Huidfonds samen met Stichting Melanoom aandacht gevraagd voor de nadelige gevolgen van blootstelling aan zonlicht bij kinderen. Met circa 60 enthousiaste deelnemers hadden zij een totaalbedrag van € 10.353,- opgehaald.

Wil je doneren of meer informatie over de No Sun Run 2018? Ga dan naar www.nosunrun.nl.

Meelopen voor het goede doel. Schrijf je snel in!

Een onvergetelijke hardloopavond beleef je dit jaar bij de Damloop by night in Zaandam, samen met 15.000 andere lopers. Het parcours van 8 km gaat voor een deel over het traditionele Dam tot Damloop-parcours en is oogverblindend verlicht. Onderweg geeft de muziek je een extra boost om deze 8 km te voltooien. De finish is bij het Dam tot Dam Park, waar je samen met duizenden andere hardlopers meteen kunt proosten op je behaalde overwinning.

Wil je meelopen voor het goede doel? Je kunt je nog inschrijven voor de Run 5 Engelse Mijl. Inschrijven is mogelijk t/m 10 september 2018 en is zowel voor bedrijven als individuen bedoeld. Tevens zijn er nog plaatsen beschikbaar voor de mini Dam tot Damloop. Dit is speciaal voor kinderen.

Schrijf je hier in

Inschrijven via de mail? Meld je aan via secretariaat@huidfonds.nl onder vermelding van ‘No Sun Run 2018’.